Smit Isolatie Groep
VRAGEN OVER ISOLEREN? BEL MET 0598 626 193

Subsidie: energiebesparing eigen huis

Twijfelt u nog om energiebesparende maatregelen te investeren in uw woning? Over de kosten hoeft u zich vanaf nu in ieder geval minder zorgen te maken. Met een nieuwe subsidieregeling kan u namelijk 20% van de totale kosten vergoed krijgen! Om duurzaamheid ook in particuliere woningen en appartementen te stimuleren, is in 2016 de regeling ‘Subsidie energiebesparing eigen huis’ in het leven geroepen. Deze subsidieregeling ondersteunt bewoners in het geval van energiebesparende maatrelen. Nog niet zover? Ook voor het winnen van duurzaam advies ontvangt u subsidie.

Energiebesparing bestaat in drie verschillende gradaties:

  • Basis: subsidie bij minstens twee energiebesparende maatregelen
    Besluit u in energiebesparing te investeren in uw eigen huis? Wanneer u minstens twee aanpassingen doet voor energiebesparing krijgt u hier compensatie voor. Denk aan isolatie van uw gevel, spouwmuur, de vloer, het dak en het plaatsen van isolerend glas. Smit Isolatie Groep kijkt voor de juiste keuze graag met u mee!
  • Extra: maatregelen bovenop de basis
    Gaat u voor extra energiebesparende maatregelen, dan ontvangt u ook extra subsidie. Denk hiervoor aan isolerende deuren en kozijnen.
  • Volledig: energiebesparend totaalpakket
    Een geheel pakket aan maatregelen om uw complete huis energiezuinig te maken? Wanneer uw energiebesparende maatregelen voldoen aan strengere isolatie-eisen, ontvangt u bovenop de subsidie ook nog een bonus! 

Eigenaren van particuliere woningen en appartementen kunnen van 15 september 2016 tot 1 maart 2017 aanspraak maken op een deel van de in totaal € 20,5 miljoen subsidie. Ook Verenigingen van Eigenaren kunnen aanspraak maken op deze subsidiepot.

Let op: zodra dit totaalbedrag is bereikt, kunt u geen beroep meer doen op deze subsidie! 

Meer vragen over tegemoetkomingen en isolatiemogelijkheden? Neem gerust contact op met Smit Isolatie voor hulp bij uw aanvraag.

Vraag een prijs aan

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.
Dakisolatie
Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Kruipruimte isolatie
Utiliteitsbouw
Specials PUR


* verplichte velden

Logo partners en certificaten