Smit Isolatie Groep
VRAGEN OVER ISOLEREN? BEL MET 0598 626 193

Over Smit Isolatie Groep

Smit Isolatie Groep is een gerenommeerde en erkende organisatie op het gebied van het leveren en aanbrengen van na- isolatieproducten en -technieken. Wij doen dit bij bestaande woningen en nieuwbouw woningen alsmede in de utilieteitsbouw.  Ook zijn wij zeer betrokken met onze werkzaamheden in de agrarische, petrochemische en de scheepsvaart sector als het gaat om het isoleren van hallen, stallen, opslagtanks en schepen. Onder de noemer 'specials' vallen ook werkzaamheden die wij uitvoeren voor onder andere opdrachtgevers in de vermaakindustrie hierbij kunt u denken aan pretparken, discotheken en praalwagens.

 

Actief in heel Nederland

Over Smit Isolatie Groep

Ieder zijn vak op het gebied van na- isolatie of het aanbrengen van isolatietechnieken. Smit Isolatie Groep heeft zich dit vak de afgelopen 25 jaren meester gemaakt en is uitgegroeid tot een professionele organisatie met landelijke uitvoering. Wij werken o.a. in opdracht van particulieren, woningbouwverenigingen, Ver. van eigenaren, bouwbedrijven, agrarische en industriele sector.

Maatwerkisolatie voor iedereen

De mogelijkheden op het gebied van na- isolatie zijn divers. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld spouwmuur-, vloer- en dakisolatie. Het aanbrengen van na-isolatie is echt vakwerk, het isolatiemateriaal wordt met speciale apparatuur aangebracht. Een goed geisoleerde woning of bedrijfsgebouw is wel zo prettig om in te wonen en te werken. Het zorgt voor een juiste balans tussen binnen- en buitenklimaat. Isoleren is ook nog eens goed voor de portemonnee en het milieu. Voor het behalen van een maximaal rendement, kunt u het best een gespecialeerd na-isolatiebedrijf in schakelen. Smit Isolatie Groep werkt uitsluitend met KOMO-Procescertficaat producten.

Verzeker u van kwaliteit en deskundig advies

Bij Smit Isolatie Groep treft u adviseurs die samen met u kunnen kijken naar de isolatiemogelijkheden die het beste aansluiten bij uw wensen en die van de woning. Onze adviseurs kunnen u ook tips geven over eventueel zelf te nemen maatregelen. Het isoleren van spouwmuren, daken en vloeren is echt specialistenwerk.

Gecertificeerd voor energiebesparingsproject Tûk wenjen

Smit Isolatie Groep is gecertificeerd voor het energiebesparingsproject Tûk wenjen van gemeente De Fryske Marren. Dit project stimuleert het energiezuiniger maken van uw woning, door aantrekkelijke subsidies. Smit Isolatie Groep helpt u graag voordelig uw woning te isoleren. Daardoor profiteert u van een besparing op uw energierekening en een comfortabelere leefomgeving. Bekijk hier onsTûk wenjen certificaat of lees meer over het energiebesparingsproject.

Gecertificeerd: watergeblazen opencellig schuimbewerker

Smit Isolatie Groep is ook gecertificeerd om met watergeblazen opencellig schuim te mogen werken. De vraag in Nederland naar de watergeblazen opencellige schuimen neemt toe, omdat het een milieuvriendelijkere soort schuim is. Download hier het certificaat.

Voorwaarden

Door het opstellen van duidelijke voorwaarden voorkomen wij miscommunicatie. Hierdoor weet u ten alle tijden waar u aan toe bent. Nieuwsgierig naar de voorwaarden die Smit Isolatie Groep hanteert? 
Download hier onze algemene voorwaarden

Vraag een prijs aan

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.
Dakisolatie
Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Kruipruimte isolatie
Utiliteitsbouw
Specials PUR


* verplichte velden

Logo partners en certificaten