Smit Isolatie Groep
VRAGEN OVER ISOLEREN? BEL MET 0598 626 193

Uw vloeren laten isoleren

Wanneer er een kruipruimte onder uw woning aanwezig is, kan in de meeste gevallen de onderkant van de vloer geïsoleerd worden. Hiermee kunt u flink op de energiekosten sparen en rekent u af met vochtproblemen welke vanuit de kruipruimte de woning binnendringt.

De vloer zal minder koud aanvoelen, en zorgen voor een behaaglijk gevoel. Er zijn meerdere systemen welke kunnen worden toegepast. Vooraf wordt gekeken naar de mogelijkheden en wensen van u en uw woninng. Smit Isolatie Groep is er van overtuigd dat isolerende voorzieningen effectief onderhoudsarm moeten zijn. Daarom is het uitbrengen van totaal advies belangrijk voor u als klant.
 

Uw vloeren laten isoleren

De werkwijze voor vloerisolatie

Tijdens de uitvoering zullen onze medewerkers ervoor zorgen dat het isolatiemateriaal de ventilatie in de kruipruimte niet zal blokkeren. Ventilatie is nodig om de vloer 'gezond' te houden, maar is ook verplicht bij vloeren waar een gasleiding zonder mantelbuis doorheen loopt.
     
Tijdens een bezoek zal worden gekeken of het technisch mogelijk is om de vloerisolatie aan te brengen. Daarnaast bepalen we wat het effect zal zijn als het product zal worden aangebracht. Biedt het bijvoorbeeld voldoende rendement in combinatie prijs-prestatieverhouding?
 

De voordelen van vloerisolatie

  • Minder vochtproblemen
  • behagelijke warmte
  • rendabele investering
     

Samenwerkingspartner Van der FLIER

Uw vloeren laten isoleren

Smit Isolatie Groep werkt samen met Van der FLIER om het afzuigen van grond in onder andere kruipruimten mogelijk te maken. Wanneer een kruipruimte te weinig werkhoogte heeft is het uitdiepen van de ruimte de oplossing om de vloer goed te kunnen isoleren. Voor meer informatie over het afzuigen van grond kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze partner.

Contactgegevens
A.J. Romijnweg 23
9672 AH Winschoten
0597-331619 
06-25020405
info@vanderflierbv.nl

Vraag een prijs aan

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.
Dakisolatie
Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Kruipruimte isolatie
Utiliteitsbouw
Specials PUR


* verplichte velden

Logo partners en certificaten