Smit Isolatie Groep
VRAGEN OVER ISOLEREN? BEL MET 0598 626 193

Isolatie

Isolatie kent vele voordelen. Een optimaal resultaat is echter afhankelijk van de juiste toepassing. Zo zal een nieuwbouwwoning vragen om andere isolatieoplossingen dan een jaren '30 woning.

Smit Isolatie Groep is uw isolatiespecialist en adviseert u graag. Wij bieden de volgende diensten:

  • Spouwmuurisolatie
  • Dakisolatie
  • vloerisolatie
  • Kruipruimte isolatie
  • Isolatietechniek voor utiliteitsbouw, agrarischesector en specials

Hierbij werken wij met verschillende materialen als; milieuvriendelijke isolatieschuim, EPS.PLUS.Zilverparel, minerale- inblaaswol, spouwfoam, vloersprayschuim en chips.

Wat kunt u besparen?

De besparing op uw energierekening is afhankelijk van het soort woning of pand dat u bezit én van de wijze van isoleren. Ongeacht het materiaal dat u kiest, u kiest voor directe comfortverbetering en energiebesparing. Het laten isoleren van de spouwmuren kan u bijvoorbeeld al gauw een besparing van 25% opleveren,  afhankelijk van uw gezinssamenstelling en uw stookgedrag.

Het aanbrengen van na-isolatie is vaak veel effectiever dan verwacht en goedkoper dan veel mensen denken.

Isoleren tegen vocht in uw woning

Door het Nederlandse klimaat hebben veel woningen last van vocht. Dit heeft te maken met vocht in en onder de woning. Veel voorkomende problemen door vocht zijn koude vloeren, schimmel en vocht op wanden, muffe lucht en ongedierte zoals zilvervisjes. Dergelijke problemen leveren in sommige gevallen zelf gezondheidsklachten op bij de bewoners. Adequate isolatie zorgt voor een betere vocht- en luchtbalans in uw woning. Laat u adviseren over de juiste vorm van isolatie voor uw woning.

Minimale inspanning, maximaal resultaat

Het isoleren van uw woning of een deel daarvan is vaak in korte tijd te realiseren. Onze medewerkers werken altijd volgens een duidelijk plan. Deze efficiente werkwijze zorgt voor een snelle, maar exacte uitvoering en weinig overlast. We communiceren duidelijk met u, waardoor we miscommunicatie ten alle tijden voorkomen. Bekijk onze voorwaarden onderaan op de 'over ons' pagina.

Vraag een prijs aan

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.
Dakisolatie
Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Kruipruimte isolatie
Utiliteitsbouw
Specials PUR


* verplichte velden

Logo partners en certificaten