Smit Isolatie Groep
VRAGEN OVER ISOLEREN? BEL MET 0598 626 193

Herstel aardbevingsschade

Aardbevingsschade aan uw woning, zoals scheurvorming, verzakking en/of vervorming ten gevolge van de gaswinning door de NAM, kan een veiligheidsrisico en waardevermindering van uw woning met zich meebrengen. Het is daarom zaak dat de constructieve aardbevingsschade goed wordt opgelost. Bij Smit Isolatie Groep kunt u de aardbevingsschade aan uw woning voordelig laten herstellen.

Schadebedrag ontvangen

Om een schadebedrag te ontvangen is het belangrijk dat u een schademelding maakt. Na de schademelding zal een schadebeoordeling plaatsvinden. Op basis van deze beoordeling wordt een rapportage gemaakt en wellicht een vergoeding toegekend. U kunt online het gespecificeerde schaderapport inzien, waardoor u weet welke kosten horen bij welk onderdeel van uw woning. Daarna kunt u contact met Smit Isolatie Groep opnemen om uw schade op korte termijn te laten herstellen.

Subsidie voor energiebesparende maatregelen

Naast de mogelijkheid om uw schade in te dienen, is er een andere tegemoetkoming mogelijk. Is er door de NAM voor tenminste 1.000 euro aardbevingsschade (in categorie A of B) vastgesteld aan uw woning en woont u in één van deze negen Groninger gemeenten: Appingedam, Bedum, Delfzijl, De Marne, Eemsmond, Loppersum, Winsum, Slochteren of Ten Boer? Dan kunt u subsidie krijgen (De Tijdelijke Regeling voor Waardevermeerdering) voor energiebesparende of -opwekkende maatregelen om te investeren in uw woning. De regeling is op u van toepassing als u een woning gekocht heeft of opgeleverd heeft gekregen op of na 17 januari 2014. De subsidie bedraagt maximaal 4.000 euro. Lees hier welke maatregelen worden vergoed.

Smit Isolatie Groep geeft u graag goed advies over de juiste energiebesparende maatregelen, neem vrijblijvend contact met ons op. 

Vraag een prijs aan

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.
Dakisolatie
Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Kruipruimte isolatie
Utiliteitsbouw
Specials PUR


* verplichte velden

Logo partners en certificaten